vve beheer rotterdam jhk vastgoedmanagement

Verenigingen van
Eigenaren in Rotterdam
en omstreken zitten goed
bij JHK Vastgoedmanagement.

Persoonlijk, pro-actief
en professioneel
VvE beheer.

OFFERTE

MIJN VvE

REPARATIEVERZOEK

Over ons

JHK Vastgoedmanagement is een jonge en flexibele organisatie waarvan de medewerkers een ruime ervaring hebben in de vastgoedbranche èn waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat.

Lees verder >

Reparatieverzoek

Is het technisch beheer van uw VvE bij ons ondergebracht? Dan kunt u bij ons terecht voor reparaties en onderhoud aan de gemeenschappelijke ruimtes. Kan uw reparatie écht niet wachten? Bel : 010 – 850 56 73.

Reparatieverzoek indienen >

Mijn VvE

Zoekt u online inzage in alle relevante informatie en bijzonderheden van uw VvE? Nadat u bent ingelogd op Twinq (dit is een externe site), heeft u toegang tot uw persoonlijk pagina waar u diverse informatie kunt vinden.

Inloggen >

Vastgoedmanagement

Door een flexibele instelling en korte communicatielijnen zijn wij in staat om snel, slagvaardig en doelmatig op te treden. Hierdoor worden duurzame relaties opgebouwd met zowel onze opdrachtgevers als onze huurders.

Wij spelen alert in op de behoeften van onze klanten en vinden daarbij de balans tussen de wensen van onze opdrachtgevers en huurders. Door een goede

inkoop van diensten en leveringen is JHK Vastgoedmanagement in staat om de kosten optimaal te beheersen.

JHK Vastgoedmanagement vindt het belangrijk dat de dienstverlening in overeenstemming is met de verwachting van onze opdrachtgevers en bereikt daarmee een optimaal rendement.

Tevens zorgen wij voor een efficiente administratieve afhandeling. (Contractuele) afspraken leggen wij nauwkeurig vast, zodat hierover later geen onduidelijkheden kunnen ontstaan.

Uiteraard zorgen wij ook voor periodieke verslaglegging aan onze opdrachtgevers.