VvE beheer Capelle a/d IJssel
St Job VvE appartement beheer

VvE beheer, dat pakken wij
persoonlijk aan.

Proactief, professioneel
en betrouwbaar: op
JHK Vastgoedmanagement
kunt u rekenen.

VvE beheer Capelle a/d IJssel

Uw Vereniging van Eigenaren vakkundig ondersteund

VvE beheer is niet zomaar een vak. En een Vereniging van Eigenaren is niet zomaar een aantal appartementen. Met onderhoud, verzekeringen, administratie en technische zaken moet zorgvuldig worden omgegaan, maar óók met mensen. JHK Vastgoedmanagement pakt uw administratief -, financieel – en technisch beheer daarom persoonlijk aan.

Uw VvE belang is in goede handen bij JHK Vastgoedmanagement. We hebben ruime ervaring in VvE beheer, maar vooral een praktische aanpak van het beheer van VvE’s. Dus zorgen we dat leden van de Vereniging van Eigenaren een vast aanspreekpunt krijgen en een inlogcode voor het online informatiesysteem Twinq . En kiest u zelf welke diensten u afneemt. Ook hebben wij brede ervaring in het activeren van slapende VvE’s . We kunnen ook de begeleiding van planmatig onderhoud voor uw VvE verzorgen. Maar het allerbelangrijkste: wij doen wat wij zeggen. Daar kunt u ons aan houden.

U kunt bij JHK kiezen voor een pakket met financiële diensten, voor een combinatie van financiële en administratieve diensten of een uitgebreid contract met financieel-administratieve diensten, contractbeheer en dagelijks onderhoud. Natuurlijk kunnen wij ook de begeleiding van planmatig onderhoud verzorgen. Daarnaast verlenen wij (op afroep) diverse additionele diensten. Kijk voor een overzicht en de inhoud van onze diensten bij Pakketten of neem contact op voor persoonlijk advies. Bel 010-8505673 of mail naar info@jhk-vgm.nl.