Rotterdam verdient goed VvE beheer
Vereniging van Eigenaren appartement

- VvE beheer

- Vastgoedmanagement

- Detachering

Over JHK

VvE beheer en meer

Vanuit ons gezellige kantoor in Rotterdam doet het team van JHK Vastgoedmanagement al sinds 2007 financieel, administratief en technisch beheer voor vele VvE’s. We activeren slapende VvE’s waar nodig en begeleiden planmatig onderhoud. Verder verzorgen wij vastgoedmanagement voor woningen, winkels, kantoren en parkeergarages. Ook detacheren wij ervaren personeel voor VvE beheer en vastgoedmanagement.

Zoekt u een proactieve en betrokken VvE Beheerder, die goed op uw financiën past? Of juist een ervaren en actieve partner in vastgoedmanagement? Dan bent u bij JHK Vastgoedmanagement aan het juiste adres. Iedereen binnen onze flexibele organisatie heeft ruime kennis van en ervaring in vastgoed en VvE beheer. Bovendien realiseren we ons heel goed dat vastgoed om mensen draait en niet om stenen alleen. JHK Vastgoedmanagement zorgt daarom niet alleen goed voor uw beheer en administratie, maar ook voor een prettige samenwerking en persoonlijk contact.

Bent u op zoek naar persoonlijk en proactief VvE beheer? Of wilt u uw vastgoed door ons laten beheren? Lees dan zeker verder of neem contact met ons op. Bel 010-8505673 of mail naar info@jhk-vgm.nl.